Центрове за психологическо консултиране и психотерапия "Сенс" - Ст. Загора и "Ариадна" - В. Търново стартират група за развиване на личностния потенциал.

Център за психологическо консултиране и психотерапия "Сенс" - Стара Загора в партньорство с Център за психологическо консултиране и психотерапия "Ариадна" - Велико Търново стартират група за развиване на личностния потенциал посредством психодрама и схема терапия.

Групата е предназначена:
- За всеки, който търси разбиране и прoмяна за неща, които се оказват изпитание или предизвикателство в живота.
- За всеки, който има смелостта да се огледа през очите на другите за да разшири себевъзприятието си, възприятието на ситуации от живота си и значимите други....
- За всеки, който е готов да учи от своя опит и от този на другите и да експериментира с нови модели на функциониране в защитена среда, бидейки сътворец на това "защитено пространство".
- За всеки, който би искал да изследва начина на изграждане на връзка с другите "тук и сега" през отношенията, възникващи в самата група, и да внесе корекции чрез проверка и обратни връзки.
- За специалисти и хора виждащи възможност работейки със себе си да се превърнат в усъвършенстващ се инструмент за помощ на други.....
- За теб!

Групата ще се среща един уикенд в месеца, в продължение на 12 месеца от 10.00ч. в Център "Сенс", гр. Стара Загора на  ул. "Света Троица" 75.

Първият уикенд ще се уточни след регистрацията на участниците.
Цената за уикенд е 100лв.

В края на групата ще получите сертификат за преминати 250 ч. личен опит, който ще ви даде възможност за продължаване на процеса в обучение по психотерапия, ако желаете. Сертифицира с възможност за продължаващо обучение за семеен терапевт или психодрама терапевт.

Основен метод за работа в групата е психодрамата. Ще бъдат използвани още схема терапия, техники за работа със сянката, релаксация, холотропно дишане, ориентирани към ресурси и решения подходи и др.
Включването в групата става след входно интервю, което се провежда след уговорка по телефона за датата и часа. 

За записване 0882550462 - Радост Овагимян

Екип:
Люба Цанова - психодрама терапевт и управител на център „Ариадна” - психодрама терапевт, супервизор, водещ на работа със сянката и схема терапия.
Алена Дрбохлав - клиничен психолог и дипломиращ се психодрама директор
Румяна Гочева - психолог и дипломиращ се психодрама директор